Jdi na obsah Jdi na menu
 


Profesionální kosmetika značky Pet Esthé

 

 

PROFESIONÁLNÍ ŠAMPONY

 PET ESTHÉ

 

p1000787.jpg

 

Růžový šampon pro dlouhosrsté psy

Šampon propůjčí srsti vláčnost a vlhkost. Je zhotoven na přírodní bázi rostlinného tuku, nechá se lehce smýt a chrání pokožku i přírodu. Jde o profesionální šampon na posílení dlouhé srsti, která po jeho použití získá krásný a uhlazený vzhled a je lesklá s přirozeným pohybem psa.

Složení:

Olej z pšeničných klíčků trimethylglycine (hydratační rostlinná složka), olej z macadamových ořechů (změkčovací složka), sůl z Mrtvého moře, včelí propolis a směs rostlinných výtažků (aloe, sladkovodní řasa Chlorella, klematis, tužebník, mořské řasy, přeslička rolní a břečťan)

 

Červený šampon pro štěňata

Šampon je zhotoven na přírodní bázi rostlinného tuku. Hlavní v něm obsažená látka se používá i na výrobu šamponů dětských. Tento exkluzivní výrobek je velmi šetrný a nedráždivý, chrání jemnou štěněčí pokožku a nechá se lehce smýt.

Složení:

Olej z pšeničných klíčků, jojobový olej, sůl z Mrtvého moře, včelí propolis a směs rostlinných extraktů (kořen šišáku, heřmánek, třezalka, měsíček, lípa a kukuřičný květ)

  

Fialový šampon pro krátkosrsté psy a psy se střednědlouhou srstí

Tento šampon propůjčí srsti jemnost, vláčnost a vlhkost. Je zhotoven na přírodní bázi rostlinného tuku, nechá se lehce smýt a chrání pokožku i přírodu. Srst čistí do hloubky a vyživuje ji.

Složení:

Olej z pšeničných klíčků, mořský kolagen PPT, sůl z Mrtvého moře, včelí propolis a směs rostlinných extraktů (potočnice, lopuch, mydlice lékařská, břečťan, šalvěj a citron)

 

Modrý šampon pro psy s bílou srstí

Šampon je zhotoven na přírodní bázi rostlinného tuku a hlavní v něm obsažená látka se používá i na výrobu šamponů  dětských. Chrání jemnou psí pokožku a nechá se lehce smýt. Díky svému složení přirozeně podporuje vybělení srsti, ale je přitom velmi šetrný a tudíž vhodný i k častému použití.

Složení:

Olej z pšeničných klíčků, sůl z Mrtvého moře, včelí propolis, kořen kamejky, gardenia modrá a směs rostlinných extraktů (mořské řasy, aloe, jírovec, hroznový list, vilnín, břečťan a třezalka)

 

 Profesionální kondicionér PetEsthé pro kočky a psy

 

 

is--4-.jpg

Tento výrobek je určen pro psy a kočky všech plemen. Silné kladné ionizované částečky výživných látek, po použití kondicionéru, jsou vstřebávány a ty pak tvoří silnou ochrannou vrstvu na pokožce a srsti zvířete.
Tento výrobek zabraňuje tvoření žmolků, cucků apod., zabraňuje tvorbě statické elektřiny na srsti zvířete.
Je vhodný i k výživným zábalům.
 
Složení:
Olej z pšeničných klíčků, tokoferol patří mezi vitamíny rozpustné v tucích a v organism, slouží jako důležitý antioxidant, chrání buněčné membrány před poškozením volnými radikály, ochraňují štěněcí srst., avokádový olej, šípkový olej, směsi rostlinných extraktů (z česneku, arniky, výtažek okurky,břečťanu, černého bezu, slézu ,trahoku lékařského).